El SME-CCOO diu que els agents van actuar en una 'situació límit' a Olot i els dóna suport

Antoni Castejón recorda que els fets es van produir en un "espai reduït" i que la víctima estava "fora de si" amb un ganivet de grans dimensions

"Lamentem molt el que va passar amb la víctima però va ser una situació límit", ha insistit Castejón, que veu normal que s'investiguin els fets ja que una persona hi va acabar perdent la vida. Ha dit que els agents portaran aquests fets a dins "la resta de la seva vida" i ha remarcat que es va tractar d'una "situació de manual".

Segons ha relatat, els Mossos d'Esquadra es van adreçar el domicili de la víctima alertats pel Sistema d'Emergències Mèdiques. Els sanitaris van haver de "sortir corrent" davant l'estat de l'home i les seves amenaces. Els agents van intentar dialogar amb ell uns deu minuts fins que, ha explicat, es va encarar i va amenaçar-los.

Castejón ha comentat que en aquest tipus de situacions i si no hi ha més alternativa a utilitzar una arma de foc, s'ha de disparar en parts no vitals del cos, tot i que sempre "depèn de la situació del moment". En aquest cas, ha afirmat, "hi havia poc espai i la decisió va ser molt ràpida". "És molt complicat, és un moment de lluita per la vida", ha dit el portaveu de SME-CCOO.