Mor un home d'un tret en un enfrontament amb els Mossos d'Esquadra a Olot

La víctima hauria amenaçat de matar un nen amb un ganivet després de barallar-se amb la seva parella i la policia l'ha disparat

En un comunicat, els Mossos d'Esquadra han informat que la policia i personal sanitari han estat intentant dialogar amb l'home, que estava molt alterat, perquè desistís la seva actitud amenaçant, ja que portava un ganivet de grans dimensions i agafava el menor. Durant aquest procés, la víctima ha intentat agredir amb el ganivet els agents de policia. Davant d'això, "i en legítima defensa", segons el comunicat dels Mossos, "un agent policial ha fet ús de la seva arma reglamentària per tal de protegir la integritat física de tots els presents". Segons els Mossos, la víctima ha estat traslladada ferida greu a l'Hospital d'Olot, on ha mort poc després.

Tot i això, l'aixecament del cadàver s'ha fet poc després de les onze de la nit als baixos del número 84 del carrer de les Tries, lloc on ha mort a l'acte la víctima. Segons el veí del primer pis de l'immoble, just a sobre on vivia la parella, Àlex Buendia, res feia sospitar aquest tràgic desenllaç "tot i que les baralles i discussions eren normals". "Quan hem arribat ja hem vist l'ambulància, els Mossos d'Esquadra i ens hem assabentat de com havia anat tot", ha continuat Buendia, que ha assegurat que hi havia un tracte cordial amb la parella i ha afegit que la dona treballava en un estanc del barri.

Vídeo: ACN