Denunciat un conductor que es va saltar el peatge de l'AP-7 a Maçanet i no tenia carnet de conduir

Al seu costat viatjava una dona amb un nadó sense sistema de retenció

Els Mossos d’Esquadra van denunciar penalment el dia 16 de febrer a Maçanet de la Selva (La Selva), un home de 23 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Adrià del Besós, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per no haver obtingut mai el permís de conduir. A més, també se’l va denunciar per tres infraccions administratives relatives al trànsit.

Els fets van passar al peatge de sortida de l’autopista AP-7, al seu punt quilomètric 86, dins el terme municipal de Maçanet de la Selva on els mossos estaven fent un control de trànsit.

Cap a les vuit del vespre els agents van aturar un turisme que va passar pel peatge sense pagar. Els mossos van veure que a dins del vehicle hi viatjava, a més del conductor, una dona que subjectava un nadó sense utilitzar cap sistema de retenció infantil. Per aquest motiu, es va denunciar administrativament al conductor del vehicle.

Els policies també van veure que l’home no havia obtingut mai el permís de conduir i, per aquest fet, li van obrir diligències penals com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.

A més, en revisar la documentació del turisme, també es va comprovar que el cotxe tenia la ITV caducada i no disposava d’assegurança, fets pels quals també va ser denunciat administrativament.

El denunciat, que tenia antecedents, declararà sobre els fets davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners quan sigui requerit.