Girona aposta per la natura i la gastronomia com a reclams a Fitur

Vilert apuntava que les vies verdes i una correcta senyalització serviran per potenciar tots els atractius naturals de la zona

Potenciar el paisatge i la natura és un dels eixos prioritaris per al Patronat. Per això, Vilert afirmava que les vies verdes i el aconseguir una bona senyalització que potenciï tots els atractius naturals, és un dels objectius per als pròxims anys. 'Estem a mig camí de la inversió que es farà', va afirmar Enric Vilert.

Amb aquesta actuació, el president del Patronat va assegurar que busquen atraure un pol de turistes com són els que es decanten pel cicloturisme. 'Aporta valor afegit perquè té demanda', va dir Enric Vilert que afegeix que, per ser una destinació puntera, no es pot abaixar la guàrdia i cal tenir el paisatge 'endreçat i amb condicions òptimes' per poder competir amb altres destinacions.

Precisament Vilert va presentar la xarxa de vies verdes a Madrid juntament amb la ruta gastronòmica que voltarà per dotze poblacions al llarg de l'estiu aprofitant els esdeveniments culturals més populars i oferir un maridatge entre la gastronomia i la cervesa. 'La gastronomia gironina es promou sola', va dir Vilert qui assegurava que era conscient que és un dels valors principals de la demarcació, no només per comptar amb grans noms de ressò internacional sinó també perquè 'a la base' hi ha dotze col·lectius de cuina de referència.