Junts per Santa Coloma confirma la dissolució de la Comissió de Barraques per ''obrir'' el procés a les entitats

Apunten que el canvi d'emplaçament de les fires encara està per decidir

Junts per Santa Coloma de Farners ha volgut sortir al pas de l'allau de crítiques dels darrers dies després que la Comissió de Barraques anunciés que havia estat dissolta pel consistori en una reunió entre els portaveus de les vuit entitats municipals i el regidor de Festes i Comerç, Emilià González; l'alcaldessa Susagna Riera; el regidor d'Obres Públiques, Serveis Municipals i Industria, Jonathan Sirés i la regidora de Joventut i Entitats, Gemma Cantal.

El grup que forma part de l'equip de govern confirma la informació donada per "l'autoanomenada" Comissió i assegura que el motiu no és altre que donar veu a les "més de seixanta entitats que, a dia d’avui, tenim censades a la web de l’ajuntament i que en aquests moments no hi poden accedir". En aquest sentit van més enllà i expliquen que treballen en "unes bases reguladores, amb criteris transparents, per donar cabuda a la participació activa de tots els actors, ja que actualment no hi ha cap criteri per adjudicar la concessió i considerem que és just i necessari establir-ne un".

Canvi d'ubicació

Un altre de les polèmiques que s'ha fet referència és el canvi d'ubicació de les fires, passant del parc de Sant Salvador a un tram del carrer Moragues. El partit independentista nega que s'hagi arribat a cap conclusió en aquest tema però sí que considera oportú replantejar un nou emplaçament "tenint en compte criteris de seguretat i de protecció del medi natural".

És per tot això que emplacen als ciutadans a participar el proper 10 de març en el Consell del Poble que està programat per "intercanviar punts de vista, per debatre si és necessari i viable el canvi d'ubicació de les barraques".