La Molina podria mantenir l'estació tancada fins dimecres

El temporal pot deixar gruixos de més d'un metre

L'estació d'esquí de La Molina (Cerdanya) decidirà si allarga a dimecres el tancament preventiu de les seves instal·lacions, en funció de com evolucioni el temporal Gloria.
L'activitat al complex es troba aturada aquest dimarts -exceptuant les tasques que duen a terme els treballadors-, seguint les indicacions del departament d'Interior que demanava suspendre les activitats a l'aire lliure al medi natural a les comarques de Girona, Barcelona i la Catalunya Central. Durant la nit passada, a l'entorn de les pistes han caigut uns cinc centímetres de neu nova i la previsió que s'hi vagin acumulant més. Unes precipitacions que es reben amb "optimisme", després d'haver tancat la campanya de Nadal amb una "bona" afluència de visitants.
El director de l'estació de La Molina, Xavier Perpinyà, ha explicat que el tancament de les instal·lacions té un caràcter preventiu, tenint en compte que està nevant i fa vent a les pistes. Per aquest motiu, segons la situació que es produeixi durant les pròximes hores, es podria optar per allargar la mesura a dimecres, ja que possiblement l'afectació més forta del temporal Gloria a la zona tindrà lloc des d'aquesta tarda i fins a la matinada.

Perpinyà ha assegurat que estan preparats per afrontar el temporal, que pot deixar gruixos de més d'un metre de neu nova durant tot l'episodi. Unes precipitacions que reben amb "optimisme", ja que esperen poder treballar amb "tranquil·litat" de cara a dijous i durant el cap de setmana. El director de l'estació de La Molina ha afegit que la nevada és positiva i ajuda a donar continuïtat a una temporada que està sent "bona", ja que l'afluència de visitants durant les festes de Nadal ha estat notable.