Anècdotes, receptes i molt de ''rock n' roll''

Títol: En marxa cuina!
Autor: Marc Ribas
Editorial: Cossetània Edicions
Pàgines: 160
ISBN: 978-84-9034-945-8
Compra aquest llibre

El cuiner més mediàtic de l'actual panorama televisiu català, Marc Ribas, presenta un llibre on condensa 22 anys d'experiència darrera els fogons combinat amb anècdotes, històries, rareses, èxits i, per descomptats, receptes d'allò més "canyeres".

L'obra, editada per Cossetània, no és apte per a principiants o poc avesats en la cuina, ja que en pocs passos explica com preparar algunes receptes que podrien donar més d'un mal de cap a qualsevol persona incapaç de fer quelcom més que una truita de patates. El que tampoc hi hagin fotografies per il·lustrar totes i cada una de les propostes culinàries encara ho dificulta més en la seva comprensió o elecció.

Dit això, "En marxa cuina"" conté un molt bon compendi de receptes tradicionals catalanes com ara escudella o espatlla de xai al forn combinades amb d'altres importades a les cuines catalanes com l'humus o okonomiyaki amb cansalada.

Com a curiositat cada una de les històries narrades al llibre deriva en dues receptes, posant-les en context i dotant al llibre d'un contingut extra que ofereix al lector (o cuiner) un valor afegit a tot plegat. Amb tot, si ets seguidor del programa "Cuines" o "Joc de Cartes" de TV3 ja et pots fer una idea del tarannà d'aquest compendi de receptes amb molt de "rock and roll" com a ell mateix li agrada qualificar-les.