TAV o CAP? I això, qui ho tria?

Per mi ja poden aturar ara mateix les obres del TAV!

"Ara que sabem  la resposta ens canvien la pregunta"
es podia llegir en un grafitti prop del meu institut... ara que hem aconseguit que convoquin el fòrum per informar, em sembla que ja no m'interessa res del que ens han de dir!
 
Veient i patint les conseqüències de les retallades que ens imposen els nostres representants polítics (municipals, nacionals i estatals) "per culpa" de la crisi, crec que aquestes obres que enterren milions d'eurus cada dia s'han d'aturar ara mateix!
 
(i no patim per  "les inversions ja fetes" , els "compromisos", les "multes per incompliment"... Surtin al carrer i mirin les obres de la N-II! Si allò es pot aturar, aquesta merda també! I si ADIF no ho pogués assumir... que faci suspensió de pagaments... i s'afegeixi a la mani!)
 
M'estimo més poder mantenir oberts els CAP, el Trueta i les urgències, amb les plantilles de metges i infermers necessaris, que no continuar vigilant que les obres del TAV es facin tenint en compte el descans dels veïns...
 
M'estimo més mantenir (i millorar) les estructures de serveis socials (per molt que sigui per a una reduïda part de ciutadans) i les escoles, instituts i universitats amb equips de professors i docents engrescats i engrescadors, que no tornar a escoltar les mentides del ministre de Foment de torn sobre les obres d'un tren convencional que ara ja sabem que no els importa.
 
La millor promoció de la ciutat és la oferta cultural, social i comercial que puguem oferir els propis gironins, no una "futura" estació al bell mig del no-res en una ciutat anorreada i desanimada.
 
En una obra que no ha convençut mai, que ja té un "by-pass" alternatiu per a les mercaderies, que només es justifica pels pocs trens que no parin a la més que probable estació de l'aeroport, hi hem de continuar "abocant" els diners que tanta falta ens fan per poder viure dignament i amb esperança?

El "progrés" que ens portava l'AVE, no arriba. Què més ens han de prendre? quina serà la pèrdua que ens faci dir prou? I, aleshores, qui en serà el responsable?
 
I a qui pensi que barrejo naps amb cols, el convido a fer insubmissió fiscal de les partides que no comparteix... ups! la declaració de la renta no ens permet separar els naps (de Girona) de les cols (de Brusel.les!)

I en tot cas, si així fos, com m'agradaria tenir algun polític prou valent per barrejar els naps amb les cols, les pomes i les taronges,  si la seva primera preocupació fóssim els ciutadans a qui representa!
 
No ens enganyem i que no ens enganyin! Abans no arribi el primer tren que s'aturi a l'estació definitiva de la ciutat de Girona, tots i cadascun de nosaltres haurem  "tastat" en carn  pròpia, el preu que hem pagat per voler sortir en un mapa que ens esborra cada dia que passa!