Interior tanca la discoteca del barri de Pedret de Girona per les molèsties als veïns

Els Mossos precinten el local que anteriorment era La Sala del Cel

El Departament d'Interior ha decretat el tancament de la discoteca Soho del barri de Pedret de Girona i que actualment es coneix com La Paca.

Ho fa amb relació a les actes d'inspecció aixecades els darrers mesos pels Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal de Girona, en les quals es confirmava l'incompliment de la llicència que té atorgada.

En aquest sentit, Interior assenyala que l'activitat de sala de festes no està legalitzada per l'Ajuntament de Girona i el servei de restauració -per al qual sí que té llicència- excedeix els horaris màxims establerts. Val a dir que els darrers mesos els Mossos han obert expedients informatius a la discoteca per les queixes dels veïns, especialment pel volum de la música.

A més, però, la policia catalana ha pogut comprovar que l'horari de la discoteca va molt més enllà del que té atorgat per llicència i aquest és un dels motius que el Departament esgrimeix per tancar el local. Aquest es tracta d'un establiment que antigament havia acollit La Sala del Cel.

El tancament és provisional i els Mossos precintaran el local. Els responsables de l'establiment tenien previst fer un carnaval electrònic el 24 de febrer.