Els veïns de Pedret a Girona comencen l'any amb noves queixes entorn la discoteca

Els Mossos van arrestar dues persones, una brandant un ganivet, a l'entorn d'un local d'oci nocturn

Segueix el malestar entre els veïns del barri de Pedret a Girona després de queixar-se el passat mes de novembre per les que asseguren són continues baralles, sorolls i actes vandàlics que es produeixen a l'entorn d'un local d'oci nocturn situat a la zona.

L'última de les reclamacions té a veure amb la nit de Cap d'Any, assegurant que l'establiment no va tancar fins a la una de la tarda de l'1 de gener, incomplint al seu entendre l'horari d'obertura. Ja l'any passat feien aquesta mateixa reclamació explicant que en algunes ocasions tenien obert al llarg del matí i servien esmorzars mentre seguia la festa.

Els veïns expliquen com han reclamat en diverses ocasions que la Policia Municipal faci mesures de so per comprovar si supera el límit de decibels legals, però que encara ningú ho ha fet. Amb tot, se senten amenaçats per parts dels clients que els increpen si aquests els demanen des de casa seva que facin menys soroll.

Per la seva banda, agents dels Mossos d'Esquadra van procedir el passat diumenge a la detenció de dues persones a l'entorn del local d'oci nocturn, una de les quals duia a la mà un ganivet que mostrava en actitud amenaçadora.

El regidor de Seguretat de l'Ajuntament de Girona, Eduard Berloso, es reunirà la propera setmana amb els propietaris de l'establiment i un segon local d'oci nocturn que també genera queixes per tal de trobar-hi una solució. Precisament el regidor ja va mantenir a finals de l'any passat una trobada amb els responsables d'altres discoteques i pubs de Girona membres de la Fecasarm per frenar les queixes dels veïns però en aquesta no hi eren els de la discoteca de Pedret, ja que no formen part de la federació sinó que està associat amb Fecalon.