Obren expedient a la discoteca objecte de queixes al barri de Pedret a Girona

Lluís Martí diu que pot ser objecte de sancions d'una "envergadura important"

Segueix la polèmica entorn la discoteca ubicada al barri de Pedret de Girona que els veïns van queixar-se mesos enrere acusant-la de no complir els horaris d'obertura i que generava sorolls, brutícia, baralles i destrosses al mobiliari urbà i vehicles aparcats. Ara, la direcció general d’Administració de Seguretat de la Generalitat de Catalunya ha obert un expedient sancionador a l'establiment per aquests fets.

Segons explicava el regidor d'Urbanisme, Lluís Martí, en la celebració del darrer ple municipal celebrat el 13 març, va explicar que s'han trobat amb el propietari de la discoteca i li han recordat les seves obligacions i els horaris que ha de complir, alhora que "ja s'estan portant a terme actuacions sancionadores d'una envergadura important", fent referència a l'expedient obert pel departament d'Interior i que encara no s'ha resolt.

Els veïns van començar les seves reclamacions a finals de l'any passat i el darrer incident important va tenir lloc durant la nit de Cap d'Any, quan van assegurar que no va tancar fins a la tarda de l'1 de gener i que pocs dies abans es van arrestar dues persones que es barallaven, una d'elles amb un ganivet a la mà.