Detenen un veí de Girona que va passejar-se per un restaurant de Burgos pistola en mà

L'home portava dues armes simulades i la policia el va detenir després que un cambrer li demanés que sortís del local

Els fets van tenir lloc aquest passat dissabte a la nit. Els agents de la comissaria de Burgos van rebre la trucada d'una dona que sopava en un restaurant, dient-los que anessin fins allà perquè s'estava cometent un atracament.

Quan la patrulla va arribar al lloc, un home amb una pistola a la mà sortia del local. Els agents el van detenir i, després de registrar-lo, li van trobar un altre revòlver simulat i 35 cartutxos de 9 mil·límetres. L'home els portava ocults als seus pantalons, tipus peto.

Segons informa la policia, el detingut, que té 37 anys i és veí de Girona, havia estat passejant-se una bona estona per l'exterior del local abans d'entrar-hi. L'home, que respon a les inicials de P.G., es tapava la cara amb una bufanda.

Aquesta actitud va fer sospitar un dels clients del restaurant, que hi estava sopant amb la dona. L'home va demanar a la seva muller que s'amagués al lavabo i que avisés la policia, perquè sospitava que el detingut volia cometre un atracament.

Poc després, el veí de Girona va accedir a l'interior del restaurant, esgrimint la pistola, i va començar a passejar-se entre les taules. La policia indica que "segons sembla, no va arribar a demanar diners ni amenaçar a cap de les persones que hi havia". De fet, quan un cambrer li va demana que sortís del restaurant, ell hi va accedir i va marxar, moment en què els agents el van enxampar.