Anticipen el retorn preventiu d'alumnes d'un centre d'educació especial a Ripoll

La resta de transport públic del Ripollès funciona amb plena normalitat

El Consell Comarcal del Ripollès ha avançat de forma preventiva el retorn d'alumnes del centre d'educació especial Ramon Suriñach de Ripoll davant l'avís de neu. Es tracta dels alumnes que van amb les línies R17, R18 i R19.
El retorn s'ha fet a les dues de la tarda en coordinació amb la direcció del centre. D'altra banda, la línia de transport de Molló a Camprodon ha anat amb retard. La calçada era practicable però el servei s'ha fet amb més lentitud per garantir la seguretat. Aquestes són les dues incidències que hi ha hagut al llarg del matí i la previsió és que el transport funcioni amb plena normalitat. Des del consell i en coordinació amb els ajuntaments, Mossos i Protecció Civil se segueix l'evolució del temporal 'Glòria' en les pròximes hores.
 
Al Ripollès, la neu ha caigut aquest matí a les cotes més altes. Les estacions de Vallter 2000 i Vall de Núria han tancat de forma preventiva a causa de les condicions meteorològiques adveres pel temporal 'Glòria'. Durant les properes hores s'esperen fortes ratxes de vent i hi ha perill d’allaus, amb una acumulació de gruixos de neu superiors als 250 centímetres en les pròximes 48 hores.

Per altra banda, alguns municipis, com ara Camprodon, han quedat enfarinats al llarg del matí però al migdia les precipitacions han parat. Indrets emblemàtics com el pont romànic han quedat emblanquinats i no hi ha hagut cap incidència.

La previsió és que pugui nevar de nou en les pròximes hores.