Russian Red embolcalla de melancolia l'Auditori de Girona

La formació madrilenya va presentar el seu segon treball titulat 'Fuerteventura'

"Hem deixat dues invitacions a l'entrada amb el nom de Pat Morita, algú les ha recollit? Ningú?", va preguntar sorpresa Lourdes Hernández a un auditori ple. "Quina llàstima. Ho vaig posar a Twitter que convidaria una persona i el seu acompanyant deixant dues entrades a la taquilla pels dos més ràpids", va narrar. Aquest és un exemple que Russian Red és tot un regal dins el panorama musical espanyol i ho demostren no només amb les seves composicions musicals si no també deixant palès que el més important per a ells és el públic.

L'Auditori de Girona rebia per primera vegada a Russian Red en una gira que ha passat per Reus i Barcelona per acabar ahir amb la presentació del seu segon llarga durada titulat 'Fuerteventura'. La mateixa Hernández es mostrava sorpresa per la gran acollida de públic que ahir es va aplegar a l'auditori després d'interpretar "Everyday everynight" i "The sun the trees" per donar pas al tema més popular "I hate you but I love you" del qual va confessar que "m'agradaria dir que aquesta és la darrera vegada que el cantaré". L'artista sublima els seus sentiments en cada cançó i aquesta n'és un clar exemple.
 


Pels seguidors de RD que no van tenir temps de posar-se al dia amb el nou llarga durada se'ls va premiar amb "Take me home" i "Cigarretes" just a l'equador del concert. El final de la vetllada la formació madrilenya la va aprofitar per interpretar diverses versions; "Johnny & Mary" (1980) de Robert Palmer i "Todas mis palabras" de Magnetic Fields. Menció a banda es mereix la versió que Hernández va fer del tema del català Joe Crepúsculo; "La canción de tu vida" i que ja va interpretar per primera vegada el passat divendres al Teatre Coliseum de Barcelona.

L'únic que ahir va deixar un mal sabor de boca entre els assistents fou la incertesa de saber quan tornarà Russian Red a aterrar a Girona. Esperem que aviat.