Detinguts dos joves per entrar a robar en un domicili de Girona

Ocupaven il·legalment la casa del costat i tenien la llum punxada

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir dos joves, de 18 i 20 anys, de nacionalitat marroquina i sense domicili conegut, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els fets van ocórrer cap a tres quarts de set del vespre del mateix dia 7 de gener, en un domicili de la carretera de Barcelona de Girona, on els mossos van ser alertats ja que dos individus havien entrat en un domicili mentre el seu inquilí era dins.

En arribar, els agents van contactar amb el propietari i van comprovar que dues persones havien trencat els vidres de la finestra del lavabo i havien accedit dins el pis, on van amenaçar l’inquilí i van fugir posteriorment.

Els policies van observar dos joves a la teulada de la casa del costat i una vegada van arribar fins on eren, els van identificar. Portaven una falç que havien utilitzat per amenaçar l’inquilí i un d’ells tenia petits talls que s’havia fet en esbotzar la finestra. Els dos van quedar detinguts com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

A més, els mossos van comprovar que els joves estaven ocupant la casa il·legalment i també tenien la llum elèctrica connectada fraudulentament, per aquest motiu també se’ls va obrir diligències penals per ocupació i defraudació de fluid elèctric.

Els detinguts, que tenien antecedents, passaran demà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.