Millo (PP) diu que li 'repugna l'exhibició de sectarisme' de Chacón a Girona

El candidat popular creu que els gironins no se senten orgullosos del que ha fet el PSC aquests 8 anys

Parlant d'orgull, Millo ha manifestat que està convençut que la majoria de gironins no se senten orgullosos del que ha fet Chacón i el PSC durant aquests vuit anys per Girona. Al seu parer, el PSC "ha donat l'esquena a Girona i només es recorda d'anar-hi en campanya electoral".

El candidat popular ha recordat que "el desdoblament de la N-II a les comarques gironines és una vergonya per culpa dels socialistes" i els ha acusat de només desdoblar 8 quilòmetres en vuit anys, que l'aeroport de Girona perdi passatgers, que l'atur hagi passat del 6,8% a un 21,4% i que s'hagin tancat 305 empreses durant els 6 primers mesos del 2011.

"Ni els propis socialistes se senten orgullosos de com han governat ja que el mateix Joaquim Nadal reconeix errors que han comportat renúncies imperdonables per la província de Girona", ha afegit Millo, que ha participat en una botifarrada popular.

Millo considera "indecent" que els socialistes es presentin davant de tots els gironins prometent tot allò que han estat incapaços de fer durant els vuit anys que han estat governant" i el candidat ha afegit que "és inacceptable que intentin enganyar els ciutadans només per guanyar vots".