La CUP demana una audiència pública sobre els comptes municipals a Girona

La formació reclama, a través d'una moció, una sessió pública sobre l'estat de comptes, el pressupost municipal i les ordenances fiscals

La formació, que presentarà la proposta en forma de moció al Ple municipal del pròxim dilluns, ha defensat la celebració d'aquesta audiència com un exercici de transparència bàsic. Navarro ha declarat que "garantir l’accés a la informació i la participació per part de l’Ajuntament de Girona sobre la gestió econòmica és un dret ciutadà inalienable, especialment en moments com l’actual, en què la situació econòmica que patim afecta directament el finançament municipal i el manteniment dels serveis públics".
 
Per la CUP, aquesta iniciativa és només és el punt de partida per anar més enllà. Per això, de cares als pròxims anys la formació plantejarà la introducció progressiva de mecanismes de participació i diàleg, que permetin a la ciutadania tenir un paper proactiu en la planificació i el control de la gestió econòmica de l’Ajuntament de Girona. Finalment, la CUP ha apel·lat a la sensibilitat en matèria de transparència i diàleg de què fa gala el govern municipal de CiU per tal que la proposta s'aprovi al Ple de dilluns.