L'Ajuntament de Girona inicia els tràmits per construir un pavelló al barri de Santa Eugènia

El consistori preveu situar l'equipament esportiu als terrenys de l'escola Montfalgars

Complint un dels punts del programa del pla de govern 2011-2015, que preveia la construcció d'un nou pavelló poliesportiu a la ciutat, l'Ajuntament de Girona va aprovar divendres passat, a la Junta de Govern Local, que es tramiti la subvenció del Consell Català de l'Esport per poder gaudir d'aquesta ajuda, i fer realitat així la construcció d'un nou poliesportiu.

Aquest equipament se situarà als terrenys de l'escola Montfalgars, ja que així la nova infraestructura permetrà també satisfer la necessitat d'aquest col·legi de poder disposar d'un espai cobert per a algunes de les activitats de l'escola, segons informa el consistori, que afegeix que el projecte compta amb l'aprovació de la direcció del col·legi.

Ribas, que ha recordat que aquesta iniciativa es porta a terme seguint el compromís electoral de CiU, ha concretat que el nou pavelló tindrà dues pistes travesseres i una d'horitzontal. Tot i que no ha pogut estimar-ne el cost, el regidor d'Urbanisme ha subratllat que l'estructura serà "molt més econòmica" que si fos construïda amb pedra, ja que serà prefabricada.

Una part del cost l'assumirà l'Ajuntament, i la resta ha d'arribar de subvencions de la Generalitat i la Diputació. Ribas, però, ha insistit que aquesta construcció "és totalment factible" des del punt de vista econòmic, ja que en cas contrari no s'haguessin "aventurat en un projecte com aquest" en el context actual de crisi, ha argumentat.