Encasten un cotxe contra un banc de Riudellots de la Selva i hi entren a robar

Els Mossos d'Esquadra investiguen si està relacionat amb altres robatoris similars

  • ACN
    Fotos: ACN
  • Un lateral de la Caixa de Riudellots, destrossat després que uns lladres encastessin un cotxe. ACN
    Un lateral de la Caixa de Riudellots, destrossat després que uns lladres encastessin un cotxe
    Fotos: ACN

Uns lladres han encastat, aquesta matinada, un cotxe contra una entitat bancària de Riudellots de la Selva i hi han entrat a robar.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís poc després de les dues de la matinada. Un testimoni ha estat qui ha trucat al telèfon d'emergències 112 després de veure com un grup de lladres –entre quatre i cinc- entraven a robar a l'oficina de 'la Caixa' de Riudellots de la Selva encastant un vehicle.

Segons testimonis, els lladres han actuat ràpid i han fugit després d'endur-se'n el botí. Anaven en un vehicle 4x4 que investiguen si era robat. No ha transcendit què s'han endut però sí que han entrat a l'entitat a través de les oficines i no de la zona de caixer.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per localitzar i detenir els sospitosos. També investiguen si aquest cop pot estar relacionat amb altres robatoris amb el mètode de l'encastament que hi ha hagut a les comarques gironines durant les darreres setmanes.

El dia de Nadal, un grup de quatre o cinc encaputxats van entrar a robar a l'estanc de Fogars de la Selva. Pels voltants de les onze de la nit, els lladres van arribar amb cotxe a l'establiment, situat a la carretera de Tordera, van estampar el vehicle contra l'entrada, van agafar caixes senceres de tabac, les van carregar al cotxe i van marxar.

Poca estona abans, hi va haver un altre cas d'encastament a la demarcació. En aquest cas, però, els lladres no van aconseguir cap botí. Va passar cap a tres quarts de deu de la nit a la benzinera de Cervià de Ter.

Una banda de lladres també va actuar la matinada del 28 de novembre a l'estanc de Llambilles. Els lladres van encastar un vehicle contra l'entrada amb l'ajuda d'uns pneumàtics que havien sostret d'un tot terreny aparcat davant d'un hostal proper. I un cop a dins, abans no arribés la policia, van arrencar la caixa forta, la van carregar al cotxe i van fugir.