El Black Music suma Ben L'Oncle Soul, Hannah Williams i PBUG en la 19a edició

Se sumen a The Cat Empire i Snarky Puppy

El Black Music Festival comença a escalfar motors per a la 19a edició (del 6 al 29 de març) amb la incorporació de diversos artistes en la programació. Un dels noms més destacats és el del francès Ben L'Oncle Soul, que actuarà el 20 de març a l'Auditori de Girona.
Es tracta d'un artista que té com a referents Sam Cooke i Otis Redding, i ja fa més de deu anys que va enregistrar el seu primer disc. El concert inaugural del festival, el 6 de març, anirà a càrrec de Hannah Williams, que actuarà a la Mirona de Salt (Gironès) acompanyada de la seva banda The Affirmations. Vindrà a terres gironines per presentar el seu últim treball, '50 Foot Woman'. El divendres 13 de març els britànics PBUG pujaran a l'escenari del Centre Cívic de Sant Narcís.
 
La sonoritat de PBUG s'assembla a Incognito i Brand New Heavies i es tracta d'un dels grups que està revolucionant el panorama musical del Regne Unit.

El festival ha programat per al 20 de març a la Mirona el Rise Up, en què cantarà Women Soldier. Es tracta d'un projecte format per Awa Fall, Belén Natalí, High Paw i Matah, en què barregen reggae i sound system style. La mateixa nit també actuarà Hermano L, exmembre del grup de hip hop La Puta Opepé.

La Sitja de Fornells de la Selva (Gironès) també acollirà un concert de la 19a edició del Black Music. Serà la nit del 8 de març, en què Barcelona Gospel Messenger interpretaran part del seu repertori.

Aquest avançament de grups que formaran part de la programació de la 19a edició del Black Music Festival se suma a les actuacions dels australians The Cat Empire i dels nord-americans i guanyadors de tres premis Grammy, Snarky Puppy. Les entrades del festival ja estan a la venda a la pàgina web.