El detingut per matar la dona a trets a Girona no admet 'clarament' els fets

Bernard A. passarà aquest dimecres a primera hora del matí a disposició judicial

Bernard A., de nacionalitat francesa, va ser detingut aquest dilluns a la matinada a casa seva, situada al barri de Palau de Girona. Els Mossos d'Esquadra l'acusen d'haver disparat fins a vuit trets amb una arma curta contra la seva dona. La víctima, que va ingressar en estat crític a l'hospital, s'ha debatut durant més d'un dia entre la vida i la mort. Aquesta tarda, però, ha mort a conseqüència de les ferides que li van provocar els dispars.

Després de la detenció, Bernard A. va ingressar a l'hospital perquè li curessin unes ferides que s'havia fet a la mà, suposadament després d'haver engegat els trets. Mentre estava en un box del centre hospitalari, custodiat pels Mossos d'Esquadra, se li va prendre una primera declaració.

Davant el jutge, el fiscal i el seu advocat, però, Bernard A. no va admetre "clarament" els fets, segons han explicat a l'ACN fonts properes al cas. D'altra banda, ahir a la tarda, la policia científica va entrar dins la casa del matrimoni -situada al carrer Lluís Borrassa- per recollir-hi proves.

Entre d'altres, els agents es van endur l'arma del crim (una pistola de calibre petit) i diverses beines de projectils. A més, també van agafar mostres dels rastres de sang que hi havia en diverses estances de l'habitatge.

Aquest dimarts, els agents ja han traslladat Bernard A. fins a comissaria. Demà al matí, a partir de les nou, es preveu que el detingut passi a disposició judicial al Jutjat de Violència Domèstica de Girona. Després de prendre-li declaració, el jutge decidirà si l'envia o no a presó.

Empresari estrambòtic

Bernard A. és el president del grup 'Spaff', una cadena de supermercats que s'estén arreu del territori estatal. El detingut és molt corpulent (de fet, el seu pes se situa prop dels 200 quilos). El detingut, però, va aprofitar aquesta circumstància ara fa un temps, quan ell mateix va protagonitzar una campanya publicitària de la seva cadena de supermercats.

La imatge de la campanya era una foto on apareixia Bernard A. -amb el seu nom al costat de la imatge- esclafant un cartell de 'Preus'. El símil que s'hi feia era que, a la cadena de supermercats 'Splaff', rebentaven els preus, com ell mateix ho feia al cartell.