L'home que ha disparat a la dona a Girona vivia amb ella i els fills a una casa de luxe a Palau

Els veïns relaten que era una parella normal i que no aixecava cap tipus de sospita

Una casa de luxe, amb un cotxe de gamma alta aparcat davant el garatge, jardiner, piscina i jacuzzi exterior. Així és la casa on vivia Bernard A. amb la seva dona, de 38 anys i origen nigerià. A la casa també hi viuen dos fills menors, el gran fruit d'una relació anterior de la dona i el petit fills d'ambdós. La casa disposa d'alarma i càmeres de seguretat per evitar robatoris. Aquesta casa situada en un carrer tranquil del barri de Palau ha estat escenari aquesta matinada d'uns fets que han pogut costar-li la vida a la dona.

Els Mossos han detingut en el domicili familiar Bernard A. després que hagi disparat amb una arma de foc diversos trets a la seva parella. L'home no té antecedents per violència de gènere. Es tracta d'un home de nacionalitat francesa que és molt alt i corpulent, segons han explicat els veïns. L'home havia estat propietari d'un basar de la carretera Barcelona que, finalment, es va traspassar. Fa uns cinc anys la parella va comprar aquesta casa i es van traslladar de Lloret de Mar fins a Girona, on viuen actualment.

Una patrulla dels Mossos d'Esquadra ha detingut l'home al domicili familiar entorn les tres de la matinada. Se l'acusa d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa per haver disparat diversos trets a la dona, que està en estat greu a l'hospital. L'home també ha patit ferides lleus i ha demanat assistència mèdica, per això, aquest matí rebia atencions al mateix hospital on la seva dona lluita per salvar la vida. La policia s'encarrega de la custòdia del detingut mentre és atès a l'hospital.

Aquest matí, una altra patrulla dels Mossos d'Esquadra vigila la casa per evitar que ningú hi entri. El carrer Lluís Borrassà és un carrer sense sortida molt tranquil on només hi ha cases. Els veïns que viuen al costat de la casa on han tingut lloc els fets han explicat que eren una parella cordial, que sempre saludaven i que se'ls veia junts sovint. "No hi havia cap sospita que fes pensar que pogués passar una cosa així", explicava la dona sorpresa per la notícia.

Aquesta parella també ha explicat que els seus veïns sovint organitzaven festes i que el carrer s'omplia de cotxes cars amb matrícula francesa. "Pobres fills!", ha exclamat la veïna en referència als dos menors que viuen amb la parella.