Pere Riera, guanyador de la primera eliminatòria del torneig de dramatúrgia

El jove dramaturg va aconseguir la victòria davant del veterà Josep Maria Benet i Jornet

Dues dones d'una trentena d'anys comentant aspectes de la seva vida quotidiana. El simple argument que va idear Pere Riera, carregat d'humor i ple de canvis de ritme li van servir per emportar-se la primera victòria del torneig de dramatúrgia enfront del veterà Josep Maria Benet i Jornet. Míriam Iscla i Cristina Cervià van ser les encarregades d'interpretar el text de Riera el qual presenta una mare farta del seu fill de quatre anys al qui té ganes de matar mentre la seva amiga no dóna crèdit.

Per la seva banda Benet i Jornet va preparar una història sobre la relació entre un home proper a la tercera edat enamorat d'una prostituta que, sense saber-ho, li prepara un parany. El text, massa lent i pesat per l'excessiva durada del mateix (no podia superar els 40 minuts i va durar més d'una hora) no va convèncer a un públic amb ganes de passar-ho bé.

La setmana vinent serà el torn de Llàtzer Garcia que s'enfrontarà a Pau Miró. Amb tot, del torneig entre Cristina Clemente i Sergi Belbel en sortirà el dramaturg que lluitarà en semifinals amb Pere Riera.