Detingut quan fugia després de robar en dos domicilis del barri de Palau de Girona

La detenció s'emmarca en un dispositiu contra robatoris

Els Mossos d'Esquadra han detingut un lladre quan fugia després de robar en dos domicilis del barri de Palau de Girona. Aquest dijous, cap a les set de la tarda, mossos de paisà estaven emboscats a la zona propera al carrer Mas Jardí en el marc d'un dispositiu per intentar atrapar els autors de diversos robatoris a domicilis de la zona.
Els agents van veure com dos homes sortien d'una casa saltant un petit mur i es dirigien cap a la zona boscosa. Els Mossos van perseguir els sospitosos que, en ser descoberts, van llançar una pota de cabra i van fugir. Els agents els van perseguir i van demanar reforços. Finalment, una patrulla uniformada va localitzar un dels fugitius quan s'amagava dins un vehicle.
 
Els agents van identificar i detenir l'home com a suposat autor de dos robatoris amb força. Dins del vehicle hi van trobar una mola radial. A més dels dos domicilis robats, els investigadors van tenir coneixement de dues temptatives de robatori en domicilis del carrer Sarriera i al carrer Mas Jardí.

La investigació continua oberta i no es descarta la imputació de més robatoris al detingut, així com noves detencions d'altres sospitosos que formarien part d'aquest grup.

El detingut té nombrosos antecedents per fets similars i passarà properament a disposició de jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona. L'arrestat té 26 anys, és de nacionalitat albanesa i no consta domicili conegut.

El dispositiu, que va començar el 15 de novembre, continuarà les properes setmanes amb efectius uniformats i de paisà amb la col·laboració de la Policia Municipal de Girona. També abasta les poblacions de Llambilles, Quart, Fornells de la Selva i Sant Julià de Ramis.