Un jove degolla el masover d'una casa de Vilobí d'Onyar

Els Mossos d'Esquadra han detingut el suposat autor del crim a qui imputen un delicte d'homicidi

  • Els Mossos d'Esquadra, prenent indicis i proves a l'escenari del crim © ACN
    Els Mossos d'Esquadra, prenent indicis i proves a l'escenari del crim © ACN
  • Els Mossos d'Esquadra acordonen l'entrada al mas Ca l'Artau © ACN
    Els Mossos d'Esquadra acordonen l'entrada al mas Ca l'Artau © ACN
Cap a quarts d'una d'aquesta passada matinada, els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís que s'havia localitzat el cos sense vida d'un home en un mas de Vilobí d'Onyar. En concret, es tractava d'una casa coneguda com a Ca l'Artau, situada al veïnat de Santa Margarida, una zona on hi ha diversos habitatges disseminats i que es troba apartada del nucli urbà. 

El cadàver era el del masover de la casa, que des de feia un temps tenia cura del mas. L'home, Josep F., tenia entre 45 i 50 anys i, tot i que no era nascut a Vilobí d'Onyar, ja feia anys que s'estava a la casa. 

El cos de la víctima, que va aparèixer enmig d'un bassal de sang, tenia un tall al coll. Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació del cas i aquest mateix matí ja han detingut un jove com a suposat autor del crim. 

El detingut és un noi guineà de 21 anys, Sayon K. Segons les primeres hipòtesis, el mòbil del crim podria haver estat fruit d'una disputa relacionada amb els negocis de la víctima. I és que, a més de fer de masover, l'home tenia diversos cotxes vells usats a la zona i es dedicava a arreglar-los.