Sis detinguts i 42 identificats en un nou operatiu policial a la zona d'oci nocturn de Lloret de Mar

Durant aquesta actuació conjunta es van inspeccionar tretze locals, on es va detectar que no hi havia personal de vigilància

El balanç d'un nou operatiu policial, la nit de dimecres a dijous, a la zona de discoteques de Lloret de Mar (Selva) ha acabat amb sis detinguts i 42 identificats. Tres dels detinguts són per robatoris a l'interior de vehicles, els quals la policia va enganxar in fraganti a la zona de la riera, un altre per un delicte contra la salut pública i un tercer per un delicte de lesions. El dispositiu també va permetre identificar 42 persones, set de les quals és per prostitució.

La Policia Local de Lloret va aixecar dues actes per venda ambulant i per consumir alcohol a la via pública, tot i la prohibició de l'ordenança municipal. A més, durant aquesta actuació, la policia espanyola va traslladar 26 persones a les seves dependències, en el marc de la llei d'estrangeria estatal. Un cop allà es van obrir cinc expedients de tramitació d'expulsió. 

Tretze locals on no hi ha personal de vigilància

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra van inspeccionar tretze locals d'oci nocturn -bars i discoteques- on es va detectar que no tenien personal de vigilància. Aquesta va ser la irregularitat més destacable. Aquest operatiu conjunt entre els tres cossos policials es mantindrà durant tot l'estiu per garantir la seguretat ciutadana a la zona de discoteques del municipi, on en aquesta època de l'any s'hi concentren molts turistes, i també per detectar les diferents conductes delictives que es puguin produir. El municipi compta amb un fort desplegament policial després dels greus enfrontaments entre turistes i policia de fa dues setmanes.