Set detinguts i 57 identificats en un altre operatiu policial a la zona d'oci nocturn de Lloret de Mar

El dispositiu s'anirà repetint durant tot l'estiu per garantir la seguretat ciutadana

L'operatiu conjunt entre la Policia Local, els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional s'ha dut a terme la nit de dijous a divendres a la zona d'oci nocturn de Lloret. El balanç del dispositiu ha acabat amb set detinguts, un per atemptar contra els agents de l'autoritat, dos per provocar danys al mobiliari urbà, també un contra la salut pública i tres per perpetrar un robatori amb força.

Els agents van aixecar vuit actes per manca de civisme, deu per venda ambulant, un per propaganda i dues per tinença d'armes i droga. Durant el dispositiu policial també s'han fet 57 identificacions, entre elles n'hi ha 20 -set de les quals són prostitutes- que s'ha derivat al Cos Nacional de Policia que ha tramitat set propostes i tràmits d'expulsió.

Aquest dispositiu policial de vigilància i control s'anirà repetint durant tot l'estiu per mantenir la seguretat ciutadana en aquesta zona de discoteques del municipi, després dels greus enfrontaments entre turistes i policia de la setmana passada. En aquella ocasió, la batalla campal va acabar amb 20 turistes detinguts.