Torramadé prefereix no tenir la 'pressió de moltes peticions' en les decisions sobre llicències

Salt vota aquest dimecres suspendre la normativa que autoritza la construcció de centres de culte al polígon de Torre Mirona

Torramadé ha decidit aturar, almenys temporalment, la implementació de centres de culte al polígon industrial de Torre Mirona, i per això portarà al ple extraordinari de demà la votació de la suspensió durant un any de la normativa que autoritza la construcció de centres de culte al polígon, i que va promoure l'anterior equip de govern, liderat pel PSC. 

L'alcalde de Salt ha assegurat que el principal motiu per a la celebració d'aquest ple no és aquesta votació, sinó una al·legació referent a una modificació de crèdits. No obstant això, ha afegit que han aprofitat la circumstància que demà se celebra el ple per votar aquesta suspensió, ja que prefereixen fer-ho ara, quan només hi ha peticions per construir una mesquita i una església evangelista. 

Per Torramadé, un altre dels arguments per a la suspensió de la normativa és el malestar dels empresaris per quin serà el futur del polígon. "És lògica" aquesta preocupació, ha afegit, i ha dubtat que en un context de crisi la millor opció per a una zona industrial sigui situar-hi centres de culte. Per això que opta per parar temporalment el creixement d'aquests centres i estudiar si aquesta "és la millor ubicació" o si per contra n'hi ha una altra que pot donar "millor resposta".

Per la seva banda, la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, que s'ha reunit aquesta tarda amb Torramadé, ha manifestat que donaran "el màxim suport" al que decideixi el ple de l'Ajuntament de Salt.