L'empresariat gironí rebutja les penes als presos polítics i reclama diàleg a l'Estat

El GiG demana respecta el dret de la ciutadania a manifestar-se

"El GiG manifesta el seu rebuig al procés de judicialització de la política catalana, que ha acabat portant a la sentència avui publicada". L'empresariat gironí, després de la publicació del veredicte del Suprem, fa seu el "malestar" que expressa "una bona part de la societat" per la "manca" de solucions polítiques i reclama que el conflicte Catalunya-Estat es pugui resoldre "a través del diàleg".

El GiG es remet a les bases del Manifest del Far, on entitats empresarials catalanes defensen el dret a decidir, i expressa el seu "compromís" amb les institucions catalanes i la resposta que aquestes puguin donar a l'actual situació política". A més, s'ofereix a participar en la recerca d'una solució "dialogada" per al "conjunt del país".

Per últim, el GiG fa arribar "tot l'escalf i solidaritat" del món empresarial "amb les persones condemnades, els seus familiars, amics i col·laboradors" davant aquestes "penes duríssimes" imposades "a càrrecs amb representació política votats a les urnes i que han encapçalat rellevants entitats culturals i socials".