El Temporada Alta posposa sis obres per la sentència al Procés

El festival mostra el suport als líders independentistes condemnats

El Festival Temporada Alta ha ajornat el Torneig de Dramatúrgia d'aquest dilluns després que s'hagi conegut la sentència de l'1-O contra els líders independentistes. Així, el duel previst entre Sílvia Navarro i Alejo Levis passarà a fer-se el 22 d'octubre a les vuit del vespre. En un missatge al web, expressen el "més enèrgic rebuig a la sentència" i el "suport als presos polítics, entitats i persones" pel que consideren una "intolerable agressió als drets més elementals".
No és l'única modificació de la programació. També s'ha anunciat que se sumen a la vaga del 18-O i que tota la programació d'aquell dia passarà a fer-se un altre dia. És el cas 'Els diners, el desig, els drets', 'A.K.A', 'La mort i la primavera', 'El amor brujo', 'Noucents, el pianista de l'oceà i 'Ventura'.
 
Des del Temporada Alta mostren així el suport als líders independentistes condemnats i posen l'accent en la necessitat d'afrontar els conflictes polítics, "siguin de la mena que siguin", per la via política que és, "essencialment, la d'opinió, expressió i participació lliure ciutadana". I afegeixen que qualsevol solució ha de passar, "sí o sí, per la negociació i el diàleg".

Els canvis de la programació del 18-O són els següents. 'El amor brujo' passarà a fer-se el 30 de novembre a dos quarts de nou del vespre. 'Noucents, el pianista de l'oceà' s'avança al 16 d'octubre i 'La mort i la primavera', el 20 d'octubre a les sis de la tarda. També afecta les dues funcions del muntatges 'A.K.A', que passaran a fer-se el 16 i 17 d'octubre al mateix horari inicial mentre que 'Els drets, el desig i els diners', es farà el 19 d'octubre a les sis de la tarda. I el darrer muntatge afectat és 'Ventura' amb la funció que passarà a fer-se el 16 de novembre a les sis de la tarda.

Les entrades seran vàlides de forma automàtica per les noves dates i, en cas de no poder assistir-hi i voler la devolució, l'anul·lació es pot demanar fins al dia abans de la funció a les vuit del vespre.