Miki Núñez signarà discs demà al Fnac de l'Espai Gironès

Serà a partir de les 5 de la tarda

Miki Núñez serà demà dimarts 8 d’octubre a l’Espai Gironès firmant  exemplars del seu primer disc “Amuza” . L’acte, organitzat per Fnac i el Centre Comercial, començarà a les 17h i es durà a terme en un espai habilitat a l’entrada principal de l’Espai . Abans, el cantant de Terrassa,  participarà  en un petit Meet&Greet amb cinc fans guanyadors del concurs que prèviament s’ha fet a través de les xarxes socials del Centre Comercial . La trobada permetrà a l’artista rebre de prop l’afecte dels seus seguidors.

Des d’Espai Gironès destaquen la seva satisfacció “per poder acollir un acte com aquest en col·laboració amb Fnac i de poder rebre un artista conegut “. Una iniciativa que permet al Centre Comercial ser a prop de la cultura, la música i la gent jove.

El debut discogràfic de Miki Nuñez arriba després del seu pas pel concurs de televisió Operación Triunfo i d’haver estat escollit pel públic per representar a Espanya al passat festival d’ Eurovisió amb “La venda”.

El cantant de Terrassa és un des artistes amb més futur de l’escena musical actual. “Amuza” és un fidel reflex de la personalitat i estil del seu autor, a on dins dels seus 13 temes es pot trobar una gran diversitat de ritmes i composicions.