Manel signarà exemplars del seu nou al Fnac de l’Espai Gironès el 5 d’octubre

El treball porta per títol "Per la bona gent"

El grup barceloní Manel serà el proper dissabte 5 d’octubre,  de les 17h a les 20:30h, a la botiga Fnac de l’Espai Gironès per compartir una estona amb els seus seguidors i firmar exemplars del seu darrer treball,” Per la bona gent”.

El nou disc dels Manel es publicarà aquest divendres 4 d'octubre i a l’endemà el conjunt serà a Salt. A la firma dels exemplars s’hi podrà accedir amb el tiquet de compra del disc a l’Fnac de l’Espai Gironès amb un màxim de dues persones per disc.

Únic artista de la història en entrar al número 1 de les llistes de vendes espanyoles amb tres àlbums consecutius cantats en català, el grup barceloní reafirma la seva aposta pel pop contemporani en dotze cançons on conflueixen tradició, electrònica i un so personal i absolutament intransferible. Produït conjuntament amb el novaiorquès Jake Aron, en la seva segona experiència conjunta després "Jo competeixo" (2016), el nou treball dels Manel desborda per una combinació tant rara com infreqüent de talent, ambició creativa, substància literària i riquesa estilística.