Un Lax'N'Busto simfònic omple el recinte del festival de Cadaqués

El festival clou aquesta nit amb el concert d'Antonio Carmona que presenta l'espectacle 'De noche'

Amb un auditori entregat i les entrades esgotades, Lax’n’Busto va repassar temes que han format part dels seus 25 anys de trajectòria, alguns més populars com Llença’t i Començar, i altres que no solien incloure en les actuacions sense simfònica. Un concert intens que es va allargar per sobre de les 2 hores i en el que van regalar un bis al públic malgrat haver esgotat el repertori, per això Lax’n’Busto van decidir repetir Nen surt al carrer, un dels temes més ballables dels que van tocar amb una base de ritmes llatins que va fer que tots els assistents s’aixequessin de les cadires i marxessin amb la sensació d’haver gaudit d’un concert molt especial.

Avui, el festival es tancarà amb un fi de festa sonat amb l’actuació d’Antonio Carmona que presenta el seu segon disc en solitari 'De noche' amb les entrades pràcticament esgotades. 


Concerts a Portdoguer


La pluja va impedir ahir la celebració del concert d’Alèxia Hampartzoumian Ramió a Portdoguer però sí que va poder actuar a les nou del vespre a la zona de benvinguda de Sa Conca, amb un repertori d’arrel mediterrània, amb composicions pròpies i algunes versions com Ne me quite pas, de Jacques Brel amb la que va posar fi al seu concert.

Avui, el cicle de “Concerts a Portdoguer. Sessió doble” finalitza amb la proposta de 'Lu Le Funk&Saxattack', l'alter ego dels productors musicals Lluís Pocurull ('Dj. Puku') i el saxofonista David Riberas. Tots dos són la garantia d'una sessió intensa amb bases electròniques de deep, lounge i downtempo creades en directe i fusionades amb el so del saxo.