Demanen diners per l'enterrament a Hondures de la víctima de l'aiguat a Platja d'Aro

El jove va morir ofegat quan una tromba d'aigua va inundar els baixos on dormia

"Tristament, el nostre compatriota va perdre la víctima arran de les fortes pluges que van assolar la Costa Brava aquest cap de setmana". És un fragment de l'escrit que l'associació Hondurenys Solidaris a Barcelona ha difós per xarxes socials, demanant ajuda per poder repatriar el cadàver del jove que va morir a Platja d'Aro durant els aiguats.

Al text, l'entitat explica que la víctima era originari de Piedras Negras, un poblat del departament de Santa Bàrbara, i que havia vingut aquí per "tirar endavant la seva família". L'associació diu que el jove enviava diners als seus pares, que viuen en aquest poblat (on gairebé no hi ha senyal de telèfon) i que a Hondures també hi deixa una filla de 5 anys.

"Lamentablement, va morir ofegat", recull l'escrit, recordant que el jove va perdre la vida quan l'aigua va inundar els baixos on li havien permès dormir, i no va poder sortir-ne. Per ajudar els familiars, l'entitat ja s'ha posat en contacte amb l'Ajuntament de Platja d'Aro i el consolat d'Hondures i ha ofert un compte bancari per rebre aportacions que permetin cobrir les despeses de l'enterrament (ja que el consolat paga les de la repatriació).