Les tempestes afluixen a l'Empordà i els Bombers acumulen més de 180 serveis

Protecció Civil manté l'alerta de l'Inuncat

El front de fortes tempestes ha afluixat aquest dissabte a la tarda a l'Empordà després de deixar registres destacables com els 107 litres de Calonge, els 93 de Castell-Platja d'Aro, els 79 litres de Port de la Selva o els 65 de Palamós, segons dades de les estacions de Meteoclimatic i Meteocat.
Protecció Civil manté l'alerta de l'Inuncat i demana precaució a tocar de les rieres. Per la seva banda, els Bombers de la Generalitat acumulen 182 serveis fins a les 18 hores, la majoria a les comarques gironines. Inundacions de baixos, pàrquings i soterranis, petites esllavissades a la via pública i la caiguda d'algun mur han acaparat les sortides, sense casos greus.
Pel que fa a les trucades als telèfon d'emergències 112, s'han rebut 310 trucades des de la matinada per 209 incidents. Castell-Platja d'Aro, Roses i Mollet del Vallès han estat les tres poblacions amb més trucades per problemes relacionats amb els aiguats. Segons Protecció Civil, està previst que els xàfecs intensos vagin a menys de cara al vespre-nit.