Detinguts dos homes per vendre droga a la sortida d'una discoteca de Sant Pere Pescador

Els Mossos van comissar 98 pastilles d'èxtasis i sis embolcalls de cartró de LSD

La matinada del 25 de juliol, els encarregats de seguretat de la discoteca Fata de Sant Pere Pescador van alertar als Mossos d'Esquadra que unes persones estarien provocant aldarulls i que, a més, sospitaven que podrien estar venent droga a l'aparcament del local. Agents de paisà de la comissaria de Roses van adreçar-se al lloc i gràcies a la descripció dels testimonis van identificar tres persones que estarien causant problemes.

Els agents els van escorcollar i dos d'ells portaven droga al damunt. En total, els Mossos van confiscar 98 pastilles de color blau, que presumptament eren d'èxtasis, i també sis embolcalls de cartró, presumptament de LSD. A més, un dels detinguts portava 800 euros en efectiu, en bitllets de 50 i 200 euros. Per això, els agents van detenir Kelcye G.G., de 22 anys i veí de Rotterdam, i Clement D.H., de 36 anys i veí de l'Escala, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Mentre es duia a terme la detenció dels dos homes, els agents van saber que una tercera persona, que seria del mateix grup dels detinguts, estava provocant aldarulls a dins la discoteca amenaçant als encarregats del local. Després d'intentar escapar de la policia, l'home va ser detingut per amenaces.

Els detinguts, que no tenen antecedents, van passar l'endemà a disposició judicial al jutjat de Figueres, i el jutge va decretar presó per Kelcye G.G i Clement D.H, i el tercer detingut Bob V.W., també de Rotterdam, va quedar en llibertat amb càrrecs.