El Govern avisa Ryanair que sempre hi haurà altres companyies disposades a operar des de Girona

Homs assegura que l'aeroport de Girona té una fortalesa que "no tombarà una companyia aèria"

Després de l'anunci fet pel vicepresident de l'aerolínia Ryanair, Michael Cawley, Homs ha apuntat que hi ha hagut elements dels responsables de Ryanair que no hi podien sucumbir de la manera que plantejaven els coses". El portaveu del Govern ha destacat que el Govern està obert al diàleg i a aportacions de qualsevol companyia i ha manifestat que "la situació s'ha de valorar en els conjunt, del que marxa i el que torna i el que es queda". 

Ha admès que la darrera proposta de l'aerolínia té "coses ambivalents", però ha ressaltat que "la força turística del país té una magnitud tan gran que no vindrà determinada per una companyia o un altra". Segons Homs, "l'oferta és tan potent que sempre hi haurà algú segur disposat a proveir de viatgers la nostra oferta" turística. "Tenim la sort de tenir una oferta turística a Catalunya que "és enveja" d'altres països, ha assegurat el representant del Govern. 

Homs ha insistit en que l'aeroport de Girona "té molt més futur que el present que té ara, que ja és prou important, perquè la capacitat turística i d'oferta de Girona i l'entorn i la proximitat amb l'àrea de Barcelona i el conjunt del país té una fortalesa que no ho tombarà una companyia aèria". Ha assenyalat que la situació actual i la perspectiva que hi ha de conjunt del sector turístic "té molt més d'esperança que no pas de recança".