Temporada Alta programa dotze noves funcions per l'alta demanda de nou espectacles

El nou disc de Manel esgota les entrades

La programació del Temporada Alta s'engreixa una mica més quan falten poc menys d'un mes per arrencar una nova edició. Es tracta de dotze noves funcions de nou espectacles que han comptat amb una elevada demanda per part del públic. La major part de les entrades per a les noves funcions ja estan a la venda.

És el cas de 'Ventura', una experiència teatral en què els espectadors podran desgranar poc a poc la història familiar de la Teresa i la Maria en què el destí pot jugar una mala passada a les protagonistes d'aquest espectacle vivencial. Es tracta d'una producció de petit format en què només s'accepten a 25 espectadors a cada passi. Per això, el festival ha programat ara quatre noves funcions (diumenge 13 d'octubre a les 18.00h, divendres 18 d'octubre a les 20.30h, dissabte 9 de novembre a les 20.30h i diumenge 17 de novembre a les 18.00h ) que es sumen als vuit passis que ja hi havia anteriorment. 'Ventura' es podrà veure a Can Pagans de Celrà (Gironès) i és un text escrit per Cristina Clemente, dirigit per Víctor Muñoz i protagonitzat per David Planas i Meritxell Yanes.

Per altra banda, el festival també ha programat una nova funció de 'Noucents, el pianista de l'oceà', un espectacle-concert de Cascai Teatre. Es tracta del monòleg d'Alessandro Baricco interpretat amb els ritmes de principis del segle XX. L'obra està protagonitzada per Marcel Tomàs, qui estarà acompanyat musicalment per Adrià Bauzó. El festival ja ha posat a la venda les entrades per veure'l el dijous 17 d'octubre a les 20.30 al Teatre de Salt (Gironès).

També el mateix Teatre de Salt acollirà un nou passi de 'Nenes i nens' el dissabte 26 d'octubre a les 21.00h. Es tracta d'un monòleg de Dennis Kelly que en aquesta ocasió està interpretat per Anna Sahún sota la direcció de Joel Joan. Es tracta d'un text que comença amb un fort component de comèdia per deixar pas a les misèries per propiciar un final totalment inesperat. Fins ara hi havia una única funció a les 18.00h d'aquesta obra i ara s'hi ha sumat el segon passi a les 21.00h.

Al Centre Cultural de la Mercè, Temporada Alta ha programat una nova funció de 'Livalone', en què Francesc Cuéllar i Alejandro Curiel presentaran una anàlisi de la societat amb un fort component sarcàstic. Fins ara hi havia una funció el dijous 24 d'octubre a les 20.30 i ara se n'hi suma una altra a les 22.00h del mateix dia. I encara a La Mercè, el certamen d'arts escèniques ha programat una nova funció per a 'La melancolía del turista', en què Shaday Larios i Jomi Oligor reflexionaran sobre la idea del paradís. El nou passi es podrà veure el diumenge 24 de novembre a les 16.00h.

La Planeta també comptarà amb una nova funció dins del festival, en aquest cas de l'obra 'Acorar' de Toni Gomilla. Es tracta d'un dels monòlegs més aplaudits que explica com s'està acabant el món de la pagesia mallorquina. En aquest cas, es podrà veure a Gomilla el diumenge 20 d'octubre a les 12 del migdia, a banda de la funció que ja hi havia programada el mateix dia a les 18.00h.

Més entrades a partir de les 18.00h

Per altra banda, aquest divendres a partir de les 18.00h es posen a la venda més entrades per a veure 'Els somnàmbuls', de Llàtzer García a la Sala la Planeta de Girona. Es tracta d'una nova funció el dissabte 12 d'octubre a les 18.00h que es suma a les tres representacions que ja hi havia previstes d'aquesta comèdia.

El divendres 18 d'octubre a les 18.00h també hi haurà una nova oportunitat per veure 'A.K.A (Also Known As)'. Es tracta d'un dels majors èxits teatrals de la temporada que s'ha emportat diversos premis. L'espectacle explica la història d'un adolescent que exposa debats sobre el racisme, la identitat i les xarxes socials.

'Porn is on' és un espectacle que reflexiona sobre la sexualitat femenina i que també compta amb una representació més el divendres 8 de novembre a les 20.30h, a banda de la que hi havia programada el dijous 7 a les 20.30h. Aquest muntatge creat a partir de testimonis reals es podrà veure a la sala de la Planeta.

Manel i Cedó pengen el 'sold out'

El concert de presentació del nou disc de Manel, el divendres 29 de novembre a les 22.00h a la Sala La Mirona de Salt, dins la programació de Temporada Alta, ha exhaurit les entrades.

'Una gossa en un descampat' de Clàudia Cedó i dirigida per Sergi Belbel, que es podrà veure el 23 de novembre a les 21.00h al Teatre Municipal de Banyoles, també ha exhaurit les entrades.