El PSC portarà als jutjats els aldarulls a la casa de l'exalcalde de Sant Feliu de Guíxols Pere Albó

El conseller Joaquim Nadal ha assegurat que 'hi han fronteres no traspassables'

Així doncs, Nadal ha confirmat que el partit vol actuar per la via judicial, tot i que no ha pogut avançar quan es farà ni com. D'altra banda, ha apuntat que el PSC ha posat a disposició de l'equip municipal de Sant Feliu de Guíxols tots els serveis jurídics del partit i l'assessorament necessari per posar una denúncia sobre els fets, tot i que 'no cal personalitzar', ha subratllat.

Versions contradictòries

Les diferències entre Albó i Luque, regidor clau en la moció de censura, van acabar la setmana passada amb atacs a la casa del primer. Una vintena de treballadors d'una empresa de Luque es van concentrar davant el domicili d'Albó, el van amenaçar i, segons la versió de l'exalcalde, li van trencar un vidre. El detonant de l'aldarull va ser una denúncia feta per Albó perquè Luque estava fent una obra sense permís.

En la seva versió, en canvi, el regidor d'Amics va negar haver instigat l'aldarull. Segons va explicar, van ser els mateixos treballadors que, quan van saber que l'obra estava aturada i no podien treballar, van decidir anar al domicili d'Albó per demanar-li explicacions. Va ser més tard, després de rebre una trucada, quan ell mateix va decidir anar personalment al domicili d'Albó per posar pau.

'Volem continuar governant a Catalunya'

Nadal ha fet aquestes declaracions després de participar aquest dilluns a la tarda en la constitució dels comitès de campanya i de programa a les comarques gironines, que, 'amb simetria amb el que s'ha estat fet a Barcelona', compten amb 'gent jove i nova'.

Segons ha concretat el conseller, es farà càrrec de la direcció de campanya a la demarcació de Girona Rafael Bruguera, mentre que Pia Bosch coordinarà els candidats i el programa. A partir de dilluns que ve començaran a constituir-se els equips, amb l'objectiu d''aconseguir una àmplia participació i un bon resultat' a la demarcació, ja que 'volem continuar governant Catalunya', ha subratllat Nadal.

El conseller també ha insistit en la necessitat d'afrontar la crisi econòmica. 'En la base de l'ideari de les candidatures del PSC hi haurà mesures concretes pel que fa a aconseguir la confiança dels ciutadans en la política i l'economia', i amb relació a 'la presa de decisions que afecten la recuperació econòmica'.