El PSC de comarques gironines exigeix la dimissió del regidor Luque de Sant Feliu per l'atac a l'exalcalde Albó

La federació diu que és 'intolerable' que un 'individu d'aquest tipus' formi part del consistori

Els fets s'han produït avui al matí quan una vintena de treballadors d'una empresa constructora de Luque s'han concentrat davant el domicili de l'exalcalde, Pere Albó, i l'han amenaçat, han donat puntades de peu a la porta i –segons la versió de l'exalcalde– li han trencat un vidre. La policia ha obert diligències per aquests fets.

El detonant de l'aldarull ha estat una denúncia feta per Albó perquè Luque estava fent una obra sense permís en un habitatge del Carrer Major del municipi el Baix Empordà. Mentre el nou alcalde de Sant Feliu de Guíxols després de la moció de censura, Carles Motas, demana serenor, els dos protagonistes s'acusen entre ells. Albó ha titllat d'actitud 'mafiosa' i 'gangsteril' els fets d'aquest dijous.

Per això, la federació del PSC a les comarques de Girona, que han fet costat en tot moment a Albó, i la secció local dels socialistes al municipi, exigeixen la dimissió del regidor Luque per l'atac a l'exalcalde. Segons diuen, és 'intolerable' que un 'individu d'aquest tipus' formi part del consistori.

A més, demanen a Tots per Sant Feliu, que té l'alcaldia, i a Convergència i Unió, que sinó actuen davant aquest acte significa 'que ara que estan al capdavant del consistori no volen oposició' i segons ha qualificat l'exalcalde 'això és una actitud totalitària' Albó també ha destacat que el PSC des de que està a l'oposició ha actuat amb 'responsabilitat' i 'serenitat'.

Moció de censura

Carles Motas de Tots per Sant Feliu va ser proclamat el nou alcalde Sant Feliu de Guíxols després que prosperés la moció de censura del passat 12 d'abril presentada per Tots per Sant Feliu, Convergència i Unió i Amics contra el govern encapçalat pel socialista Pere Albó.