Detinguda una parella per intentar atracar una dona a Blanes a punta de navalla

Ja es troben en llibertat amb càrrecs

Els Mossos d’Esquadra van detenir, el dia 22 d’agost a Blanes (Selva) un home de 46 anys i una dona de 44 anys, ambdós de nacionalitat espanyola i amb domicili a Blanes (Selva), com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació, en grau de temptativa.

Els fets van passar a primera hora de la tarda quan una dona caminava sola pel carrer Joaquim Ruyra de la població.

Els mossos van rebre l’alerta a través del telèfon d’emergències del 112 quan un establiment del mateix carrer va avisar que una dona havia entrat molt espantada a la botiga perquè l’havien intentat robar.

Quan els mossos van arribar al lloc dels fets, la víctima els va explicar que una parella l’havia abordat. Mentre la dona l’intentava estirar la bossa de mà fortament, l’home la intimidava amb una navalla. La dona va poder fugir i es va refugiar a la botiga.

Amb aquesta informació els mossos van localitzar dues persones que coincidien plenament amb la descripció facilitada per la víctima, i que es trobaven en les immediacions de la botiga.

Els mossos van detenir la parella com a presumptes responsables d’aquest robatori amb violència i intimidació a la via pública, en grau de temptativa. En l’escorcoll van localitzar a l’home una navalla d’uns onze centímetres amagada a la butxaca dels pantalons.

El detinguts, a qui els consten antecedents per fets similars, van passar el dia 24 d’agost a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Blanes el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.