Segueix la investigació per saber si la menor morta a Lloret havia consumit drogues i alcohol

Els resultats de les analítiques determinaran per què la turista de 16 anys va patir freqüents aturades cardiorespiratòries

El resultat de l'examen forense serà clau per determinar la causa de la mort de la menor. Els forenses li han fet l'autòpsia aquest dimecres i han recollit mostres per enviar-les a analitzar al laboratori. Aquestes mostres de sang i de teixits serviran per determinar si la jove turista havia consumit drogues i alcohol i si una possible ingesta està relacionada amb les freqüents aturades cardiorespiratòries que va patir.

La jove alemanya, que tenia 16 anys, passava uns dies de vacances a Lloret de Mar en companyia de diversos escolars. El grup s'allotjava a l'hotel 'La Palmera' de la població. Cap a quarts d'onze del matí de dimarts, els amics de la noia van donar la veu d'alerta perquè van dir que havien trobat la noia inconscient al terra de la seva habitació.

Els efectius mèdics van aconseguir reanimar-la després de nombrosos intents i cap a la una del migdia un helicòpter medicalitzat va traslladar la menor fins a l'Hospital Josep Trueta, on va ingressar amb aturada cardiorespiratòria. Els metges no van poder fer res per salvar-li la vida i la turista va morir cap a dos quarts de tres de la tarda.