Mor una menor a Lloret de Mar després de patir diverses aturades cardíaques

La investigació ha de determinar si la jove va consumir alcohol i drogues abans que se la trobés inconscient

La jove alemanya, que tenia 16 anys, passava uns dies de vacances a Lloret de Mar en companyia de diversos escolars. El grup s'allotjava a l'hotel 'La Palmera' de la població. Aquest matí, cap a quarts d'onze, els amics de la noia han alertat a recepció perquè se l'han trobada inconscient al terra de la seva habitació.

Els responsables de l'hotel han avisat els serveis d'emergència i als encarregats del grup. Els efectius mèdics han aconseguit reanimar la jove després de nombrosos intents, perquè la noia no reaccionava. Cap a la una del migdia, un helicòpter medicalitzat ha traslladat la menor fins a l'Hospital Josep Trueta, on ha ingressat amb aturada cardiorespiratòria.

Els metges no han pogut fer res per salvar-li la vida, i la turista ha mort pels voltants de dos quarts de tres de la tarda. Abans de perdre la vida, havia patit freqüents aturades cardiorespiratòries. L'autòpsia haurà d'esclarir ara si la morir va consumir alcohol i drogues abans de morir, segons han apuntat fonts properes a la investigació, i si això hauria estat una causa determinant de la mort.

Ferit greu en caure des d'un balcó

A principis de mes, un jove alemany de 19 anys es va fracturar el crani quan va caure des del balcó d'un segon pis de l'hotel on s'allotjava a Lloret de Mar. La víctima, que també viatjava amb uns amics, havia arribat el dia abans a la població selvatana.

El jove pretenia passar d'un balcó a l'altre de l'hotel, situat a l'avinguda Just Marlés Vilarrodona, quan va caure daltabaix. El noi va topar amb el terra de caps, va quedar greument ferit i se'l va haver de traslladar a la unitat de cures intensives de l'Hospital Josep Trueta de Girona.