Amplien el perímetre en el tercer dia de recerca del jove invident de Pont de Molins

Sergi Suárez està desaparegut des de dijous i no s'ha trobat cap rastre

Sergi Suárez va sortir a caminar, com ho feia cada dia, pels voltants del riu Muga. Era dijous a la tarda i aquesta va ser la darrera vegada que se'l va veure. Des de llavors no hi ha cap pista sobre el jove. El principal problema és que Suárez és pràcticament cec i només és capaç de detectar algunes ombres si hi ha molta claror.

Els familiars van denunciar davant dels Mossos d'Esquadra la seva desaparició divendres al migdia i aquella mateixa tarda ja es va organitzar un dispositiu per buscar-lo. El mateix dispositiu es va repetir dissabte, al qual s'hi van afegir els submarinistes que van rastrejar, sense èxit, el riu Muga i desenes de voluntaris que van pentinar, a peu, camins i entorns del municipi. També es va mirar a pous i als canals de reg per descartar que hi hagués caigut accidentalment.

Tercer dia de recerca

Aquest matí a quarts de deu s'ha reprès la recerca del jove. De moment, hi ha sis dotacions terrestres de bombers i també dues dotacions més de mossos, als quals se sumen els voluntaris del poble. Aquest diumenge no s'han activat els submarinistes ni la unitat canina que estan preparats per si calgués la seva intervenció.

El comandament ha decidit ampliar el perímetre de la recerca del jove. Sergi Suárez practicava esport i havia estat lluitador de boxa i, per tant, estava en forma. Això fa pensar que, en cas d'haver-se desorientat, podria haver caminat llarga estona.

Està previst que l'operatiu de recerca es mantingui durant tota la jornada fins que es faci fosc.