Busquen a Pont de Molins un noi gairebé cec perdut des de dijous

Mossos, Bombers i voluntaris del poble busquen Sergi Suárez, que només té un 20% de visió

  • El Monestir del Roure és on va ser vist per darrera vegada © Wikipedia
    El Monestir del Roure és on va ser vist per darrera vegada © Wikipedia
  • El jove Sergi Suárez va desaparèixer dijous a la tarda © ACN
    El jove Sergi Suárez va desaparèixer dijous a la tarda © ACN
Els cossos que participen en l'operatiu de recerca s'han reunit aquest matí a primera hora per coordinar la recerca. Tres dotacions dels Mossos d'Esquadra i una quarta de la unitat canina, personal sanitari, onze dotacions de Bombers -inclosa una unitat canina i els GRAE-, i desenes de voluntaris conformen l'operatiu. La recerca del jove s'ha iniciat des de dins del poble i la idea és pentinar totes les zones dels voltants a peu i parar especial atenció a basses i pous. 

L'alcalde de Pont de Molins, Josep Fuentes, ha explicat que Sergi Suárez és un noi jove i corpulent i això fa més difícil la cerca perquè s'ha pogut desplaçar més lluny. Fuentes ha explicat que el jove coneix bé el poble i els voltants perquè acostuma a sortir a passejar cada tarda però que no saben perquè s'ha perdut. Segons l'alcalde, en el moment que es va perdre duia uns texans i una samarreta blava i anava sol.

"La família té com a darrera pista el testimoni d'algú que l'hauria vist prop del Monestir del Roure", ha detallat l'alcalde que recorda que el noi pateix una deficiència "forta a la vista" ja que només té un 20% de visió.