Surt de l'hospital la nena de 4 anys ferida en l'atropellament múltiple a una terrassa de Girona

Es manté la investigació de les causes del sinistre

La nena de 4 anys atropellada pel cotxe que va envestir una terrassa a Girona ja ha rebut l'alta hospitalària. Just després de l'accident, la menor va ingressar a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'hospital Josep Trueta, però aquest dilluns ja va passar a planta pediàtrica.

La nena era l'única dels deu ferits –entre els quals, el conductor, que continuava hospitalitzada. La resta van ser donats d'alta diumenge mateix. En paral·lel, la Policia Municipal continua investigant les causes del sinistre. 

L'accident va tenir lloc quan dos vehicles van iniciar una cursa al seu pas pel carrer del Riu Güell segons diversos testimonis en direcció al centre de la ciutat. A l'alçada de l'encreuament amb el carrer Mare de Déu del Remei un dels vehicles va perdre el control i sortir disparat contra la terrassa de la Cafeteria Xurreria Remei, que en aquells moments es trobava plena de clients asseguts a l'exterior. Una segona hipòtesi apunta que el conductor del vehicle, un noi de divuit anys i que fa dos mesos s'ha tret el carnet conduir, hauria fet la imprudència després de que un altre vehicle l'avancés ràpid. Es dona el cas que aquest vehicle és el d'una mare que duia la seva filla al Trueta d'urgències. Aleshores, el conductor hauria volgut avançar-la i hauria perdut el control del vehicle emportant-se les nou persones que estaven a la terrassa del bar.

Al lloc dels fets s’hi van desplaçar tres unitats de la Policia Municipal i un comandament, vuit unitats i un lloc avançat del SEM, quatre unitats de Bombers de la Generalitat i un comandament i quatre unitats dels Mossos d’Esquadra.

Les persones ferides es van distribuir de la següent manera: vuit a l’Hospital Josep Trueta (cinc persones adultes i tres menors) i dues a l’Hospital Santa Caterina (ambdues adultes).

El conductor es troba en llibertat després de sortir de l'hospital.