L’Espai Gironès entrega els premis del segon sorteig d’escapades al parc de Futuroscope

També s'han sortejat packs d'entrades d'un dia

El centre comercial Espai Gironès de Salt ha fet entrega dels premis del segon sorteig d’escapades al parc de Futuroscope de Poitiers, a França, que s’ha dut a terme coincidint amb la campanya de rebaixes d’estiu. Els guanyadors són Silvia Martín, de Girona, que s’ha endut un pack d’entrades de dos dies per a dos adults i dos menors, amb nit d’hotel inclòs.

També han obtingut un premi Roser Vilamasana, de Girona; Maria Victoria Plaja, de La Bisbal d’Empordà; Dolors Rigart d’Olot; Anna Cullell d’Anglès); i Lidia Tejero de Sant Gregori, que han guanyat, cada una, un pack de quatre entrades d’un dia.

Per optar a les escapades a Futuroscope, per viure experiències amb les tecnologies més avançades, calia presentar  tiquets de compra o de consumició.

El gerent d’Espai Gironès, Pau Jordà, ha destacat que la iniciativa “encaixa amb la campanya institucional Espai Infinit i amb l’objectiu del Centre d’acostar les noves tecnologies i d’oferir oportunitats per conèixer les darreres novetats i viure noves experiències”. I la directora de Futuroscope, Montserrat Balaguer, ha remarcat que Catalunya és un dels principals mercats emissors en relació als visitants del Parc i concretament les comarques gironines per la proximitat a França.

L’Espai Gironès ha consolidat així el seu portal de “viatges al futur” amb escapades a un Parc temàtic amb atraccions basades amb les darreres tecnologies cinematogràfiques, audiovisuals i robòtiques. A Futuroscope es poden viure un conjunt de 25 experiències sorprenents, entre les quals hi ha un viatge a bord d’una màquina on es té la sensació de volar i amb la qual es pot fer un recorregut pels 5 continents, sobrevolant el desert, saltant en caiguda lliure des d’un gratacel a Dubai o planejant entre globus aerostàtics. També hi ha una zona de dues hectàrees amb multitud de jocs a l’aire lliure i es pot viure una aventura 4D molt divertida, entre moltes altres ofertes.