La Policia de Palafrugell detecta 28 positius per alcoholèmia i 5 en drogues en un cap de setmana

Cinc han estat tramitats per la via penal

El passat cap de setmana, la Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà) va detectar 28 conductors que van donar positiu en consum d’alcohol i 5 més de substàncies estupefaents, en controls a diferents punts del municipi.

De les 28 denúncies a conductors que van donar positiu en alcohol, 5 s’han passat a tramitar per la via penal. D’aquests cinc conductors, 1 d’ells quadruplicada la taxa màxima permesa i 2 més la triplicaven.

Aquestes denúncies formen part de la feina que la Policia Local de Palafrugell duu a terme dins el municipi en diferents controls de drogo alcoholèmia i també en la tasca preventiva d’aturada de vehicles de forma dinàmica. Arran d’aquestes dades és important tenir en compte la necessitat de tolerància zero en la conducció, l’única taxa segura és 0,0%. La Policia Local recorda també que el conductor del vehicle ha de ser la persona del grup que no hagi begut alcohol ni pres estupefaents, i aconsella fer ús del transport públic, ja que qualsevol accident pot ser tràgic.