Blanco diu que la N-II entre Sils i Caldes estarà en obres 'abans de les eleccions'

El ministre de Foment anuncia que el BOE publicarà la licitació en les pròximes setmanes

Les obres pel desdoblament de la carretera N-II entre els municipis de Sils i Caldes de Malavella es va acordar licitar-les durant el Consell de Ministres del passat 29 d'abril que ho va aprovar per un import de 33 milions d'euros i serà oficial en les "pròximes setmanes" quan ho publiqui el BOE. Aquesta ha estat la resposta del ministre de Foment, José Blanco, que ha afirmat que l'actuació era considerada "prioritària" dins el marc de reducció de dèficit. 

La senadora de CiU, Coralí Cunyat, s'ha alegrat per veure la licitació dins el calendari del Ministeri de Foment però li ha retret que el departament de Blanco no hagi considerat "prioritari" el "desenvolupament social de la zona", per davant, ha dit, d'altres infraestructures de l'Estat. 

El ministre Blanco li ha respost que Catalunya "per tercer any" és el territori on més inversió es realitza. Blanco també li ha retret que mentre Catalunya té TAV, CiU no vulgui que arribi a Extremadura o Galícia, quan "és de justícia" i "de cohesió territorial" fer que territoris que mai van tenir oportunitats, "les tinguin". Blanco ha avisat que la nacional estarà en obres "abans de les pròximes eleccions" perquè no se l'acusi de visitar o inaugurar obres en campanya electoral.