Presó provisional sense fiança per al detingut per segrestar i apunyalar l'exparella a les Gavarres

La causa està oberta per intent d'homicidi i detenció il·legal

El jutjat especialitzat en violència domèstica de Girona ha ordenat l'ingrés a presó provisional comunicat i sense fiança del sospitós de segrestar, apunyalar i ruixar amb un líquid irritant la seva exparella en un descampat de les Gavarres.
Segons informa el TSJC, la causa està oberta per delictes d'homicidi en grau de temptativa i detenció il·legal, entre altres. Els fets es remunten a diumenge a la nit, quan l'agressor va endur-se la dona i la va retenir durant hores en un mas situat en una zona boscosa. Cap a les tres de la matinada, se la va endur lligada amb un cotxe i la va portar fins al descampat. Allà, segons va relatar la víctima, li va ruixar la cara amb un líquid irritant i la va apunyalar.
 
La víctima va poder escapar-se del seu captor i va fugir a través del bosc. Després de caminar durant força estona, la dona va arribar fins a Quart (Gironès), on va demanar ajuda a uns veïns, que al seu torn van alertar els Mossos d'Esquadra.

Arran de l'agressió, a la dona la van haver d'ingressar a l'hospital Josep Trueta de Girona. Tot i que no presentava ferides que fessin témer per la seva vida, la seva exparella sí que la va apunyalar a la zona del pit amb un ganivet, li va fer talls a les mans i també li va donar algun cop al cap.

Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació i treballaven per localitzar l'agressor, que va fugir. Finalment, l'home es va entregar als Mossos d'Esquadra dimecres al vespre.